Actueel

03 juli 2015
Na twee verwoestende aardbevingen in Nepal in april en mei van dit jaar, werken we ter plekke met lokale autoriteiten om dieren en het levensonderhoud van hun eigenaars te beschermen. Samen met lokale dierenartsen heeft ons noodhulpteam gemeenschappen bezocht om hun behoeften te onderzoeken.
08 juni 2015
De Marsh International Animal Welfare Prijs is dit jaar weer uitgereikt. De winnaar, Asociacion Humanitaria Para la Proteccion Animal de Costa Rica, de Humanitaire Vereniging ter Bescherming van Dieren, werd geselecteerd uit 28 inzendingen wereldwijd.
07 mei 2015
De meeste babymelkpoeder die in Nederland te koop is, is slecht voor koeien. Dit blijkt uit onderzoek dat World Animal Protection in het kader van Moederdag presenteert. Het aandeel babymelk van gegarandeerde weidemelk blijkt minimaal.
01 mei 2015
Onze directe noodhulp in reactie op de verwoestende cycloon Pam is tot een einde gekomen. Maar het werk is nog niet klaar. Samen met de overheid van Vanuatu zetten we plannen op om honderdduizenden dieren ook bij toekomstige rampen te beschermen.

Pages