Dierenwelzijn in Kenia

24/04/2014

Nick de Souza, WSPA’s programmadirecteur in Afrika, is door onze partnerorganisatie World Organization for Animal Health (OIE) aangewezen als het aanspreekpunt op het gebied van dierenwelzijn in Kenia.

Advies en training voor Kenia

Nick de Souza is nu de officiële adviseur in Kenia op het gebied van dierenwelzijn. Hij geeft adviezen en praktische tips aan het hoofd van de diergeneeskundige dienst. Zo helpt WSPA om het leven van de dieren in Kenia verder te verbeteren. Ook heeft de directie van Keniaanse dierenartsen WSPA aangewezen als service-leverancier en dat betekent dat we onze  trainingsmodules voor dierenwelzijn in kunnen zetten. Ook daarmee helpen we de dierenartsen ter plekke.

Nick de Souza zegt: “Ik heb veel zin om samen met de deskundigen hier te werken aan het welzijn van de dieren in Kenia. Het is een grote eer als expert benoemd te zijn.”

Wil jij op de hoogte blijven van ons werk? Blijf ons dan volgen op Facebook en Twitter en deel onze updates met je vrienden.

Verwante artikelen:

  • Droogte in Kenia
  • EHBO Dierenpakket
  • Succes voor dieren in 2013

In actie tegen achtergelaten vistuig

seal-saved-from-ghostnet

In Den Haag vindt deze week het Global Oceans Action Summit 2014 plaats, over behoud van de flora en fauna in de zeeën. WSPA is hierbij aanwezig en presenteert...