Koeiendans 4 april 2015

31/03/2015

De lente komt er aan, al duurt het wat langer dan vorig jaar. Komende zaterdag, 4 april, gaan de koeien van boerderij Hartstocht, Gein Zuid 26, Abcoude na maandenlang verblijf in de stal weer de wei in.

De dieren zijn dan zo blij ze dat ze flinke bokke…. eh koeiensprongen maken. 

Deze keer wordt de zogeheten koeiendans samen met dierenwelzijnsorganisatie World Animal Protection georganiseerd. Vanaf 12.00 uur is er koffie of thee met wat lekkers en om ongeveer 13.00 uur laat boer Henk de koeien de wei in.  Kom ook kijken en genieten! 

Aanmelden

Meld je graag van tevoren aan bij BrendaDeGroot@worldanimalprotection.nl en laat daarbij weten of je met de auto of met openbaar vervoer denkt te komen. 

Let op: de parkeercapaciteit is beperkt. En omdat boerderij Hartstocht met openbaar vervoer moeilijk te bereiken is, overwegen we om bij twintig of meer OV-aanmeldingen een pendelbus in te zetten vanaf NS station Abcoude.

VN zegt steun toe aan dieren bij rampen

dieren-in-rampsituaties

Terwijl ons noodhulp team zich bezighoudt met de behoeften van de dieren in Vanuatu, zijn er op de VN-Wereldconferentie over vermindering van risico’s bij...

Maak kennis met Raja uit Bangladesh

kind-met-hond

Het afmaken van honden uit angst voor hondsdolheid (rabiës)was gebruikelijk in Bangladesh. De dieren werden op wrede manier gevangen met een stevige ijzeren...