Supporters komen in actie voor World Animal Protection – jij ook?

02/06/2016

Steun geven aan World Animal Protection hoeft niet altijd met een eigen donatie. Supporters kunnen ook op verschillende manieren geld inzamelen voor het goede doel.

''Neem contact op met Danny van Soest, vrijwilligerscoördinator, via dannyvansoest@
worldanimalprotection.nl.''

Momenteel is er een aantal mensen dat op sportieve wijze geld ophaalt voor World Animal Protection. Wij zijn hun daar erg dankbaar voor en wij willen ze graag in het zonnetje zetten!

Beklimmen van de Olympus

Op 10 juni begint Dorinde Tolle aan haar reis van Albanië naar de Olympus, de hoogste berg in Griekenland. Zij beklimt deze berg om geld in te zamelen voor het stoppen van de wrede beer-hondengevechten in Pakistan. Bekijk hier Dorinde’s persoonlijke actiepagina.

Dorinde: zet ‘m op!

3000 kilometer wandelen

Thijn Vega heeft afgelopen januari zwerfhond Vos uit Curaçao geadopteerd. Nadat Thijn vorig jaar al de Camino van 800 kilometer heeft gelopen, gaat hij het dit jaar opnieuw doen. Alleen nu maar liefst 3.000 kilometer, vanuit Hasselt (Nederland) naar Muxia (Spanje), samen met Vos. Dit doen ze om geld in te zamelen voor mishandelde en verwaarloosde dieren. Bekijk hier Thijn zijn persoonlijke actiepagina. 

Een goede tocht gewenst Thijn en Vos!

Nijmeegse Vierdaagse

Heddy Verwoerd heeft inmiddels al twaalf keer de Nijmeegse Vierdaagse gelopen. Dit jaar loopt ze speciaal voor World Animal Protection. Heddy zet zich hiermee in tegen de dramatische leefomstandigheden waar vele dieren wereldwijd mee te maken hebben. Bekijk hier Heddy’s persoonlijke actiepagina.

Ook Dana van der Kraan zet zich in voor World Animal Protection door de Nijmeegse Vierdaagse te lopen. Bekijk hier Dana’s persoonlijke actiepagina.

Succes dames!

Wil jij ook geld ophalen voor World Animal Protection?

Dat kan! Door te wandelen, hardlopen, zwemmen of een andere sportieve activiteit kan je geld voor dieren inzamelen. Maar bijvoorbeeld ook door koekjes of cupcakes te bakken of door sieraderen te maken en deze te verkopen. Een ander idee is om als verjaardagscadeau donaties vragen voor het goede doel.

Heb je ook een leuk idee? Wij helpen je graag verder! Neem contact op met Danny van Soest, vrijwilligerscoördinator, via dannyvansoest@worldanimalprotection.nl.

>> Lees meer over in actie komen voor dieren

Hulp aan ruim 3800 dieren in Ecuador

Hulp aan ruim 3800 dieren in Ecuador

Na de aardbeving in Ecuador heeft ons noodhulpteam aan honderden dieren hulp verleend. Er is niet alleen gezorgd voor water, voedsel en medische hulp, maar ook...