Doneer nu

Help de dieren met een eenmalige of structurele donatie aan World Animal Protection.

Wereldwijd zijn dieren het slachtoffer van rampen, verwaarlozing of mishandeling. Ze worden gezien als product, gebruikt ter vermaak of simpelweg genegeerd. Wil jij deze dieren helpen? 

Uit angst voor rabiës worden honden in Afrikaanse en Aziatische landen massaal afgemaakt door de bevolking. De enige diervriendelijke oplossing is het vaccineren van honden – in combinatie met andere maatregelen om hondenpopulaties te controleren. Dat is precies wat wij doen. Help ons door een vaccinatie te doneren.

In Pakistan worden beren gebruikt voor dansshows en gruwelijke beer-hondengevechten. Ook leven ze grootschalig in gevangenschap vanwege de Aziatische berengalindustrie. Help ons deze beren te kunnen blijven redden en verzorgen in het veilige, door ons gefinancierde Balkasar berenreservaat.

Wilde dieren lijden levenslang voor toeristisch vermaak. Achter onschuldig ogende activiteiten als apenshows, knuffelen met welpen, wandelen met leeuwen en op de foto gaan met tijgers, schuilt veel leed. Help samen met ons een eind te maken aan het leed van wilde dieren in de toeristische entertainmentindustrie.