Teken een petitie

Laat je stem voor dieren horen en teken een petitie

Samen met meer dan 130 andere organisaties in Europa is World Animal Protection een burgerinitiatief gestart. We willen in een jaar minstens 1 miljoen handtekeningen verzamelen tegen het houden van dieren in kooien, in de vee-industrie.

Wilde dieren worden uit het wild weggerukt of gefokt om te dienen als attractie in de toeristische entertainment industrie. Sluit je bij ons aan om dit te stoppen!

Dolfijnenshows staan in de top 10 van ’s werelds wreedste attracties met wilde dieren en dat is niet voor niets! Dolfijnen zijn wilde dieren. Geen entertainers. Roep het Dolfinarium Harderwijk op showdolfijnen over te brengen naar een natuurlijke opvang.

Beloof om nooit (meer) een olifantenrit te maken en voorkom dat olifanten worden uitgebuit en mishandeld voor toeristisch vermaak.  

Helaas is het aanbod van weidezuivelproducten in supermarkten zeer schaars. Het gaat dan niet alleen om verse melk, maar juist ook om kaas, boter, kwark, toetjes, allerlei houdbare producten en zelfs (room)ijs. Help mee dit te veranderen. Roep ook supermarkten op om hun assortiment aan te passen.