Teken een petitie

Laat je stem voor dieren horen en teken een petitie

Dolfijnenshows staan in de top 10 van ’s werelds wreedste attracties met wilde dieren en dat is niet voor niets! Dolfijnen zijn wilde dieren. Geen entertainers. Roep het Dolfinarium Harderwijk op showdolfijnen over te brengen naar een natuurlijke opvang.

Apen zijn wilde dieren, geen entertainers. Net als alle andere wilde dieren worden apen massaal uitgebuit in de entertainmentindustrie. Ze lijken geboren entertainers maar dat zijn ze niet. Help mishandeling van apen de wereld uit!

Wilde dieren worden uit het wild weggerukt of gefokt om te dienen als attractie in de toeristische entertainment industrie. Sluit je bij ons aan om dit te stoppen!

Beloof om nooit (meer) een olifantenrit te maken en voorkom dat olifanten worden uitgebuit en mishandeld voor toeristisch vermaak.  

Helaas is het aanbod van weidezuivelproducten in supermarkten zeer schaars. Het gaat dan niet alleen om verse melk, maar juist ook om kaas, boter, kwark, toetjes, allerlei houdbare producten en zelfs (room)ijs. Help mee dit te veranderen. Roep ook supermarkten op om hun assortiment aan te passen.

Dieren voelen. Aandacht, zorg en respect. Maar ook pijn, mishandeling en verwaarlozing. Wetenschappelijk onderzoek heeft onomstotelijk aangetoond dat dieren gevoel hebben en pijn kunnen lijden.