Actueel

28 mei 2019
Hoera! We kunnen een grandioos succes vieren: het Europese burgerinitiatief Stop de Kooien is door een miljoen mensen ondertekend. Een miljoen mensen liet weten tegen het gebruik van kooien in de vee-industrie te zijn. Bedankt voor jullie stem!
27 mei 2019
De Europese verkiezingen zijn achter de rug. De uitslag laat een verdeeld Europa zien: de grote middenpartijen leveren zetels in; de rechts-populistische en euro-sceptische partijen winnen, net als de groenen en liberalen. Maar wat betekent de uitslag voor dieren?
08 mei 2019
Samen met de Dierencoalitie lanceren we vandaag de Dierenkieswijzer! De tool geef je inzichten voor de Europese verkiezingen op 23 mei; met welke partij deel jij de meeste standpunten als het gaat om diertransporten, intensieve vee-industrie en de handel in wilde dieren?
26 April 2019
Ons hardwerkende onderzoeksteam is cruciaal voor wereldwijde campagnes om dierenleed tegen te gaan. Het team verzamelt en analyseert alle informatie en het bewijs tegen dierenmishandeling. We lopen een dag mee met Liam Slattery, hoofd van dit toegewijde team.

Pages