Actueel: Dieren in rampsituaties

18 september 2019
Zodra de vliegtuigdeur opengaat, komt de geur van rook ons ​​tegemoet. We zijn in de Braziliaanse staat Acre. Het is het hoogtepunt van het droge seizoen en de branden zijn overal om ons heen. We zijn hier om medicijnen en andere materialen te geven aan rehabilitatiecentra voor wilde dieren.
Categorieën: 
29 maart 2019
Duizenden mensen en dieren verkeren in nood nadat cycloon Idai over Afrika trok. De tropische wervelstorm liet een spoor van verwoesting achter in Mozambique, Malawi en Zimbabwe. Onze noodhulpteams zijn ter plaatse om 200.000 noodlijdende dieren en hun baasjes te helpen.
Categorieën: 
20 december 2018
Na de verwoestende aardbeving en tsunami op 28 september op het Indonesische eiland Sulawesi, is nu onze noodhulp op het eiland afgerond. We hebben 1.200 dieren kunnen voorzien van de hulp die zij zo hard nodig hadden.
Categorieën: 
11 oktober 2018
Na de verwoestende aardbeving en tsunami op 28 september op het Indonesische eiland Sulawesi, komt ook de noodhulp voor dieren op gang. Ons team is ter plaatse om de meest noodlijdende dieren te voorzien van voedsel, schoon water en medische hulp.
Categorieën: 
02 oktober 2018
Vrijdag 28 september werd Sulawesi getroffen door een verwoestende aardbeving en daaropvolgende tsunami. Overlevenden krijgen hulp, maar deze komt moeizaam op gang. Ons noodhulpteam is onderweg om ook de lijdende dieren te redden.
Categorieën: 
03 augustus 2018
Duizenden dieren zijn in Costa Rica in de problemen gekomen na hevige overstromingen. Ons noodhulpteam is ter plaatse om dieren uit levensbedreigende situaties te redden, ze te behandelen voor verwondingen en te zorgen voor onderdak en voedsel.
Categorieën: 

Pages