Beleef de mooiste wildlifefilms in Rotterdam

14/10/2019

Bewonder de natuur, laat je meeslepen in de mysterieuze wereld van wilde dieren en leer van experts. Op 30 oktober begint het Wildlife Film Festival in Rotterdam, waar je als natuur- en dierliefhebbers tot en met 3 november kunt genieten van prachtige wildlifefilms.

Tijdens het Wildlife Film Festival Rotterdam worden niet alleen films getoond die de schoonheid van de natuur laten zien, maar ook aangrijpende films met een belangrijke boodschap. We zijn trotse partner van dit festival, dat jaarlijks bijdraagt  aan bewustwording rond dierenwelzijn en natuur. Bekijk onze 3 filmtips en laat je inspireren:

1. Elephants up Close: Gentle Giants

Olifanten zijn zachtaardig, intelligent en geweldige probleemoplossers. Beleef tijdens deze film de grootste zoogdieren op aarde in hun natuurlijke omgeving. Je krijgt een exclusief kijkje in de levens van deze bijzondere dieren.

Bekijk hier de trailer van Elephants up Close: Gentle Giants.

2. Cantábrico

Tijdens deze film word je meegenomen over het Iberische Schiereiland Cantabrië: het koninkrijk van wouden met lange bergketens en mistige bossen. Je ontdekt het leefgebied van verschillende diersoorten, en in het bijzonder dat van de bruine beer van Cantabrië.

Bekijk de trailer en reis mee door dit betoverende landschap.

3. Birth of a Pride

Bijna alle leeuwen in Selinda, Botswana, waren uitgestorven. Dankzij inspanning voor het behoud van hun soort, is het aantal leeuwen er gelukkig van twee naar meer dan zestig gestegen. Bekijk dit hartverwarmende verhaal door de ogen van de twee leeuwen, die tegen alle verwachtingen in overleefden.

Bekijk de trailer en laat je meeslepen tijdens Birth of a Pride

Geïnspireerd geraakt door het mooie aanbod aan films? Speciaal voor onze dierenvrienden hebben we een leuke verassing; via www.wffr.nl bestel je je kaarten met korting! Gebruik hiervoor de kortingscode: WAP2019