De Wereld Dieren Loterij gaat de strijd aan met dierenleed!

11/07/2016

Wereldwijd lijden ruim 550.000 wilde dieren dagelijks onder wrede toeristische attracties. Tijgerwelpjes op schoot voor een selfie. Olifantenritjes. Aapjes op fietsen.

Maar achter dit 'entertainment' gaat ontzettend veel leed schuil. De dieren worden als jong bij hun moeder weggehaald en worden dusdanig mishandeld dat hun wil wordt gebroken. Daarna spenderen zij de rest van hun leven in een te kleine kooi of aan de ketting. Wij voeren veel campagnes om hier een einde aan te maken, maar de uitdaging is zó groot dat extra middelen noodzakelijk zijn. 

Een lot van de Wereld Dieren Loterij kost 12 euro. Maar met 1 lot doe je automatisch 12 trekkingen mee. Je betaalt dus maar 1 euro per trekking!

''Met een betaalbaar lot, steun je de campagne ‘Wildlife - Not Entertainers.’ en maak je tevens kans op prijzen” aldus Pascal de Smit, algemeen directeur van World Animal Protection Nederland. “Zo wint iedereen”. Op 11 juli start de verkoop van de loten. De hoofdprijs van de loterij valt toepasselijk op 4 oktober 2016, Dierendag!

Iedere deelnemer aan de Wereld Dieren Loterij ontvangt gegarandeerd een prijs ter waarde van €39,95. Deze prijs is een Hotel Card, en biedt gratis overnachtingen voor 2 personen in meer dan 1.000 hotels. Je betaalt alleen het ontbijt en diner. Alle overnachtingen zijn gratis. Via de Hotel Card kun je ook kortingen tot 70% op een overnachting krijgen in meer dan 100.000 super-de-luxe hotels! 

Doe mee!

Koop nu een lot, speel mee in de Wereld Dieren Loterij, en steun ons in de strijd wilde dieren in het wild te houden. Waar ze horen.