Stop de kaartverkoop van dolfijnenattracties!

Reisorganisatie Expedia Group biedt wereldwijd dolfijnenattracties aan. Zij noemen dat een leuk familie-uitje. Wij noemen het dierenleed. Kom in actie: stop de kaartverkoop voor dolfijnenattracties.

Wereldwijd slijten 3.000 dolfijnen hun leven in gevangenschap voor het vermaak van mensen. Reisorganisaties en dolfinaria presenteren de dieren als entertainers die genieten van het contact met mensen. Maar dolfijnen in gevangenschap hebben geen keuze. Deze intelligente en sociale dieren doen kunstjes in ruil voor dode vis en zijn veroordeeld tot een leefgebied dat 200.000 keer kleiner is dan hun natuurlijke leefomgeving.

Het lijkt alsof een dolfijn altijd lacht, maar dat is simpelweg de vorm van de kaak. Dolfinaria en reisorganisaties maken hier handig gebruik van om winst te maken over de rug van dolfijnen. Laat je niet misleiden. Dolfijnenattracties zijn dierenleed vermomd als leuke familie-uitjes.

Roep Expedia Group op om te stoppen met de verkoop van kaarten voor dolfijnenattracties. En zorg er samen met ons voor dat dit de laatste generatie dolfijnen in gevangenschap is!

Deel het met de rest van de wereld:

WhatsApp