Bescherm dieren op vakantie

Elke dag lijden dieren uit naam van entertainment.

Wereldwijd zijn honderdduizenden dieren weggerukt uit hun natuurlijke leefomgeving en leven gedwongen in gevangenschap. Hier worden ze lichamelijk en geestelijk mishandeld enkel voor vermaak en winst.  

Kom te weten welk dierenleed er schuilt achter toeristisch vermaak met wilde dieren en deel deze harde waarheid met anderen, nog vóórdat ze boeken.

Wilde dieren voor entertainment is dierenmishandeling. Help ons voorgoed een einde te maken aan wrede attracties met dieren.

Stap van de olifant af

Steeds meer reizigers en reisorganisaties geven gehoor aan onze oproep om af te stappen van de olifant en geen olifantenritten meer te maken of aan te bieden. Zo bieden onder andere de reisorganisaties Arke, Fox Vakanties, Intrepid Travel, Sawadee  en Djoser geen olifantenritten meer aan. Ook hebben al ruim 36.000 Nederlanders beloofd om nooit (meer) op een olifant te rijden.

https://youtu.be/y51TpZItKoQ

Stap net als acterr Mark van Eeuwen van de olifant af en beloof om nooit (meer) een olifantenrit te maken. Ga naar stapvandeolifantaf.nl >>

Leer hoe je een olifantvriendelijke opvangplek herkent en wat jij nog meer kunt doen om olifanten te beschermen.

Lees voordat je op vakantie gaat ook onze andere diervriendelijke reistips.

Deel het met de rest van de wereld:

We weten dat mensen die van dieren houden nooit deel zouden nemen aan een attractie met wilde dieren als ze zouden weten welk dierenleed hierachter schuilt.

Deel daarom onze video en laat toeristen de waarheid zien, nog vóórdat ze boeken.

Media
Media
Media