3 olifanten samen in natuur

Organiseer je eigen online inzamelingsactie

Denk je erover om een eigen sponsorloop, marathon of andere inzamelingsactie te organiseren? En zou jij graag geld willen inzamelen om de vele dieren die wij wereldwijd beschermen te helpen? Creëer dan je eigen actiepagina op Geef.nl.  

Via Geef.nl is het erg makkelijk jouw eigen inzamelingsactie te starten en sponsoren te verzamelen. Maak binnen een paar minuten je eigen webpagina aan en doorloop de stappen om van jouw eigen sponsoractie een succes te maken!

Stap 1: Maak je eigen actiepagina aan

Kies World Animal Protection als het goede doel dat je wilt steunen en beschrijf hoe en waarom jij ons steunt! Ren jij bijvoorbeeld een halve marathon om het illegaal fokken van honden in Europa tegen te gaan, of schaats je tien kilometer om olifantenritten en -shows uit te bannen? Laat het weten om jouw sponsoren te overtuigen waarom ze juist jóuw actie moeten steunen.

Stap 2: Deel de actiepagina met al je vrienden

Zodra je pagina is aangemaakt kan je via Facebook, Twitter of Linkedin jouw eigen vrienden, familie en collega's vragen te doneren. Vraag ze ook om jouw actie te delen om deze nog succesvoller te maken!

Stap 3: Begin met inzamelen

Start jouw inzamelingsactie en ren, schaats of laat de honden in de buurt uit. De donaties van jouw sponsoren komen automatisch op de goede plek terecht en je hoeft je nergens meer zorgen over te maken. Sponsorformulieren zijn niet meer nodig!

Meer informatie

Ik wil meer lezen!