Varken ligt te slapen in stro

Steun ons

Help met een donatie

Help de dieren door donateur te worden. Je kan eenmalig of maandelijks doneren, of heel makkelijk via een Tikkie. Met jouw steun vechten we voor dieren wereldwijd.

Adopteer een olifant

Helaas kunnen deze dieren nadat ze gered zijn niet meer veilig terugkeren naar het wild. Daarom steunen we olifantvriendelijke opvangplekken. Maar zulke opvangplekken in stand houden brengt enorme kosten met zich mee. Help deze olifanten door er een te adopteren.

Adopteer een beer

Opvangplekken in stand houden brengt enorme kosten met zich mee. Jij kunt geredde beren helpen door een beer te adopteren en er zo voor te zorgen dat er voldoende voedsel en verzorging voor je beer beschikbaar is.

Nalaten aan World Animal Protection

Dieren verdienen een goed leven, en mensen die voor hun bestaan opkomen. Nu, maar ook later. Wil je bijdragen aan een diervriendelijke en duurzame toekomst? Door World Animal Protection op te nemen in je testament, kun je je idealen laten doorleven.

Help mee als bedrijf

Wereldwijd verdienen dieren onze bescherming. Samen met je medewerkers kun je World Animal Protection helpen om hieraan bij te dragen!