Dolphin and its calf swimming in the wild

Wat we doen

Dieren beschermen

Samen met onze supporters beschermen we dieren, wereldwijd. We komen met name op voor wilde dieren en dieren in de veehouderij.

We leveren directe (nood)hulp, geven voorlichting en lobbyen voor betere wetten en regels. We werken aan een wereld waarin wreedheid tegen dieren niet meer bestaat!  

Dieren in het wild

We beschermen en redden wilde dieren en zetten ons overal ter wereld in om wilde dieren in het wild te houden. Waar ze horen.

Veedieren

We komen wereldwijd op voor het welzijn van miljarden dieren in de veehouderij. Kippen, varkens en koeien zijn levende wezens met gevoel die een goed leven verdienen.

Onderzoeken

Om dierenleed in kaart te brengen doen we regelmatig onderzoek. Hiermee brengen we onder andere misstanden in de veehouderij en toerisme-industrie aan het licht. We zoeken uit of grote bedrijven wilde dieren uitbuiten, of financiële instellingen in dierenleed investeren en we kijken waar het vlees in ‘onze’ supermarkten vandaan komt. Op deze pagina vind je onze rapporten. 

Resultaten

Of het nu gaat om dieren in de veehouderij of dieren die in het wild leven: elk dier telt. Daarom zetten we ons samen met onze supporters elke dag in om dieren te helpen. En de resultaten liegen er niet om. Bekijk ze hieronder!

Civetkat met koffiebessen

Help je mee?

Je kunt ons al steunen vanaf 3 euro per maand. Met jouw bijdrage maken we het verschil in de levens van miljoenen dieren. Deze dieren hebben jou nodig om voor ze op te komen.

Doneer nu