Groep dolfijnen op open water

Resultaten

Of het nu gaat om dieren in de veehouderij of dieren die in het wild leven: elk dier telt. Daarom zetten we ons samen met onze supporters elke dag in om dieren te helpen. Dat doen we al heel lang: onze geschiedenis gaat wel 70 jaar terug. En de resultaten liegen er niet om. Bekijk ze hieronder!

Samen met dierenvrienden over de hele wereld beschermen we dieren wereldwijd. Van wilde dieren tot dieren in de veehouderij. We leveren directe (nood)hulp, geven voorlichting en lobbyen voor betere wetten en regels. Samen zorgen we voor een wereld waarin wreedheid tegen dieren niet meer bestaat! Bekijk in de video hieronder wat we in 2023 voor dieren bereikten, of scroll verder en lees succesverhalen waar we trots op zijn. 

Dit bereikten we samen!

Alle successen tellen. Of we nu hebben gezorgd voor een verbod op dierenmisbruik in een groot land, of slechts één dier een beter leven hebben gegeven. Toch zijn er een aantal successen waar we extra trots op zijn. Want door ons werk...

  • ... stopten verschillende aanbieders van kangoeroevlees of -leer met het verkopen van deze producten
  • ... werd olifant Khai Dam opgevangen in de opvang van onze partner Following Giants
  • ... en circusbeer Masha, na een redding in het door oorlog verscheurde Oekraïne, in de opvang van partner Libearty
  • ... kwamen we in actie tegen de verkoop van dolfijnen uit het Dolfinarium aan een Chinees pretpark
  • ... beloofden al meer dan 200 reisorganisaties wereldwijd dat ze nooit meer olifantenritten zullen aanbieden
  • ... overtuigden we pensioenfonds ABP om dierenwelzijn in hun beleid op te nemen, voor een beter leven voor dieren in de veehouderij.

Hoe mooi is dat! En dit is slechts een heel kleine greep uit alles wat we hebben bereikt. In onze jaarverslagen vind je onze resultaten per jaar: dat zijn er een hele hoop. Samen met onze supporters hebben we ontzettend veel voor de dieren bereikt. Wil je hier ook aan bijdragen? Met jouw hulp kunnen we het leven van vele dieren wereldwijd blijven verbeteren.