Biggetje in de armen van persoon met World Animal Protection

Over World Animal Protection

Al decennialang werken we aan beter dierenwelzijn voor dieren in de veehouderij en dieren in het wild. Dat doen we door middel van campagnes en het maken van afspraken met bedrijven en overheden. Ook beschermen we honden tegen hondsdolheid en voorkomen we dat dieren slachtoffer worden bij rampen door preventieplannen. We inspireren mensen om de wereld een betere plek voor dieren te maken.

Organisatie

We werken vanuit dertien kantoren, verspreid over de hele wereld. Ons internationale kantoor staat in Londen (Groot-Brittannië) en in Nederland werken we vanuit Den Haag. We zijn trots op ons CBF-keurmerk en onze Nederlandse wortels.

Jaarverslagen en Global Reviews

Hier vind je een mooi overzicht van alle successen die we per jaar voor dieren hebben behaald. Veel leesplezier! Jaarverslagen en Global Reviews

Beleid en strategie

Wilde dieren, dieren in gemeenschappen, vee en dieren in rampsituaties. We leveren directe (nood)hulp, geven voorlichting en lobbyen voor betere wetten en regels. We werken aan een wereld waarin wreedheid tegen dieren niet meer bestaat!

Onze samenwerkingen

World Animal Protection werkt graag samen met andere organisaties, bedrijven en initiatieven. Samen zetten we ons in voor een goed leven voor dieren en een betere wereld.

Vacatures

Met een enthousiast en gemotiveerd team werken we dagelijks aan het verbeteren van dierenwelzijn wereldwijd vanuit ons kantoor in Den Haag. Wil jij ook jouw steentje bijdragen aan het beschermen van dieren? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.

Contact

Neem contact met ons op als je meer wilt weten over ons werk voor dieren of als je andere vragen of opmerkingen hebt.