Varken

Teken een petitie

Jouw stem voor dieren is onmisbaar. Door het tekenen van een petitie overtuig je, samen met dierenvrienden in Nederland en elders, overheden en bedrijven om in actie te komen voor dieren. Teken jij ook? 

Rabobank, stop met het financieren van dierenleed

Afgeknipte staarten, megastallen en plofkippen: Rabobank houdt grootschalig dierenleed in stand. Help mee en roep Rabobank op om schadelijke investeringen te stoppen.

Red eenzame Baloo

Baloo hoort niet achter tralies in een ski-resort. Teken de petitie en roep de overheid in Roemenië op om een einde te maken aan Baloo’s nachtmerrie.

Wilde dieren - Geen entertainers

Wilde dieren worden uit het wild weggerukt of gefokt om te dienen als attractie in de toeristische entertainment industrie. Sluit je bij ons aan om dit te stoppen!

Stap van de olifant af

Beloof om nooit (meer) een olifantenrit te maken en voorkom dat olifanten worden uitgebuit en mishandeld voor toeristisch vermaak.

Reisorganisaties, stop dierenleedvermaak

Doe mee en stop dierenleedvermaak

Stop het kangoeroeleed

Winkels, groothandels, restaurants en slagers verkopen op grote schaal producten waar wilde kangoeroes voor zijn afgeschoten in Australië. De kangoeroejacht is enorm wreed: de dieren worden in het donker vanaf grote afstand neergeschoten en vaak meerdere keren door kogels geraakt voor ze een pijnlijke dood sterven.

Een fokverbod voor dolfijnen in Nederland

Een leeuw die door een brandende hoepel springt, een olifantenrit in de dierentuin en een struisvogel voor de koets. Gelukkig mag dat in Nederland allemaal niet meer. Toch is er nog wel een wild dier dat wel wordt gebruikt voor entertainment: de dolfijn. In Nederland leven nog steeds dolfijnen in gevangenschap ter vermaak van mensen.

Teken de diervrij belofte

Diervrij eten is niet alleen goed voor dieren, maar ook voor het milieu en je eigen gezondheid. Maak het verschil en teken de diervrij belofte!