Olifanten staan klaar bij Amer Fort voor olifantenritten

Wilde dieren - Geen entertainers

550.000 wilde dieren lijden dagelijks voor het vermaak van toeristen. Denk aan olifantenritten en –shows, selfies met tijgers en wandelen met leeuwen. De dieren worden vaak bij hun moeder weggehaald als ze nog jong zijn. Ze worden daarna geslagen en lichamelijk en geestelijk mishandeld tijdens trainingen. Dit gebeurt allemaal om ze onderdanig te maken zodat ze het toelaten om voor de rest van hun leven geketend te worden ter vermaak van toeristen. Lees hier meer over 's werelds wreedste attracties

Samen stoppen we dierenleed

Door je aan te sluiten bij de wereldwijde movement voor wilde dieren, blijf je op de hoogte van onze 'Wilde dieren - Geen entertainers' campagne en lopende petities. Alle ondertekeningen tegen misbruik gebruiken we om de reisindustrie, overheden en eigenaren van wrede attracties ervan te overtuigen dat mensen níet willen dat wilde dieren lijden voor toeristisch vermaak. We hebben zo met de stem van onze supporters al meer dan 200 reisorganisaties overtuigd geen olifantenritten meer te verkopen. Ook hebben we 's werelds grootste reiswebsite, TripAdvisor, laten beloven te stoppen met de verkoop van kaartjes voor wrede attracties met wilde dieren. Helaas is TripAdvisor haar belofte vooralsnog niet nagekomen. We blijven daarom druk uitoefenen. 

Met jouw hulp gaan we door met het overtuigen van reisorganisaties, overheden en eigenaren van wrede attracties om voorgoed een einde te maken aan het lijden van dieren voor vermaak!

Ja, ik doe mee

Vul hieronder je gegevens in: