Inspirerende supporters

Deze inspirerende supporters gingen je voor. Ze gingen op reis voor World Animal Protection of zamelden mooie bedragen in om dieren te kunnen helpen. Lees hun verhaal, raak geïnspireerd en doe mee.

28 augustus 2018
Leerlingen van de opleiding Dierverzorging van het Clusius College Alkmaar kwamen in actie voor World Animal Protection. Ze moesten voor hun studie een mini-onderneming starten en producten verkopen. De opbrengst ging naar de dieren!
02 mei 2018
Laura vierde haar 24ste verjaardag op een speciale manier; ze wilde geen cadeaus van haar vrienden en familie, maar donaties om dieren wereldwijd een beter leven te geven.
03 november 2017
Fleur won onze Razende Luiaard Reporter-actie en reisde dankzij onze vrienden van Fox, verre reizen van ANWB, naar Suriname om verslag te doen van het lot en leven van de luiaard in de toeristenindustrie. Lees hier haar terugblik op deze bijzondere reis.
07 April 2017
Marieke Martens (31) en Luciënne Martens (29) wonen samen met hun kat Izzie in Delft. Deze dierenvrienden zijn al jaren actieve supporters van World Animal Protection en andere dierenwelzijnsorganisaties.