Man voert honden in Oekraine

Duizenden honden zijn vergeten en alleen in Oekraïne

Met voer, hokken en medicijnen kunnen ze overleven  

Door de oorlog in Oekraïne zwerven nu duizenden honden door de straten op zoek naar voedsel en onderdak. Zonder jouw hulp overleven ze het niet. Ben je er voor ze?

Help mee!

De asiels hebben dringend voedsel, medicijnen en veilige hokken nodig voor de honden. Geef daarom alsjeblieft vandaag nog wat je kunt. Bijvoorbeeld 25 euro voor voedsel, 30 euro voor medicijnen of 75 euro voor veilige hondenhokken. 

·       Voor € 25 draag je bij aan voedsel

·       Voor € 30 geef je zieke honden medicijnen

·       Voor € 75 krijgt een hond een veilig hok

Ieder bedrag telt. Dankjewel!

Stop dierenleed en vul hieronder je gegevens in

Dit is Nonna – één van de verlaten honden van Oekraïne

Haar thuis is vernietigd

Nonna zat weggedoken onder een afgedankte vrachtwagen. Ze kon niet lopen, was zwaar ondervoed en doodsbang. Ooit had dit arme hondje een baasje en een warm thuis in Oekraïne. Maar haar baasje is gevlucht voor de oorlog. Haar thuis is vernietigd. Nonna moet zichzelf nu zien te redden.

Aangereden en alleen

Niemand weet hoe lang Nonna door pijn en ondervoeding heeft geleden. Wat we wél weten, is dat ze een afschuwelijke tijd heeft gehad. De dierenarts concludeerde dat ze was aangereden. Ze had een vervuilde vacht vol klitten, een beschadigde ruggengraat, pijnlijke zweren aan haar poten en haar botten staken door haar vel.

Geen idee hoe te overleven

Ze had nog ‘geluk’ dat ze net op tijd door één van de door ons gesteunde vrijwilligers in Oekraïne werd gevonden. Hoe lang zou ze nog geleefd hebben? Nonna was in de steek gelaten en zwaargewond. Ze had geen idee hoe ze in haar eentje moest overleven.


Geef voor honden als Nonna. Ze verdienen je steun. Dankjewel!