Laatste campagnenieuws

13 november 2019
Na het grote succes van Thaise olifantenopvang ChangChill, het eerste olifantenpark dat met onze hulp omvormde tot olifantenparadijs, is er mooi nieuws! Een tweede olifantenpark is momenteel aan het transformeren en opent in december als hernieuwde, olifantvriendelijke opvang.
06 november 2019
Goed nieuws voor wilde dieren. Reisorganisatie Corendon stopt namelijk met het aanbieden van dolfijnenshows en andere excursies waar dierenleed achter schuilgaat. Corendon speelt hiermee een voortrekkersrol; we hopen dat andere organisaties het voorbeeld zullen volgen.
31 oktober 2019
Reisplatform Airbnb treft maatregelen om dieren te beschermen. Dat doet het platform met een nieuw dierenwelzijnsbeleid en een nieuwe categorie: 'Animal Experiences'. Het platform biedt alleen nog diervriendelijke ervaringen; meer duizend in 58 verschillende landen.
24 oktober 2019
Vermaak met dolfijnen veroorzaakt enorm dierenleed onder het mom van educatie en soortbehoud. Expedia Group profiteert van dit dierenleed en verkoopt dolfijnenattracties als onschuldig vermaak voor de hele familie. We zijn een petitie gestart om hen op te roepen hiermee te stoppen. Help je mee?
13 augustus 2019
Elke dag lijden er duizenden olifanten enkel voor het vermaak van toeristen in het buitenland. Maar gewoon vanuit Nederland kun jij olifanten helpen beschermen. Alles wat je nodig hebt is internet! Benieuwd hoe jij je in kan zetten voor de olifanten? Wij zetten het voor je op een rijtje!
13 augustus 2019
In Azië leven duizenden olifanten in gevangenschap. Zij lijden dagelijks voor het vermaak van toeristen. Samen met jou beschermen we deze dieren al sinds 2010 tegen het lijden in de toeristenindustrie. Dit doen we op drie manieren:
15 juli 2019
Een olifant in levende lijve zien… wie wil dat eigenlijk niet? In veel landen in Afrika en Azië kun je het geluk hebben om deze majestueuze dieren te bewonderen. Bekijk ze in het wild of anders bij een opvang. We geven je zes tips om een goede olifantenopvang te beoordelen.
27 juni 2019
Olifanten, koala’s, luiaards, of misschien wel tijgers; lokale diersoorten spotten op vakantie is een geweldige belevenis. Als het niet mogelijk is om deze dieren in het wild te zien, is een goede opvang een mooi alternatief. Maar hoe weet je welke opvang diervriendelijk is?