Laatste campagnenieuws

13 augustus 2019
Elke dag lijden er duizenden olifanten enkel voor het vermaak van toeristen in het buitenland. Maar gewoon vanuit Nederland kun jij olifanten helpen beschermen. Alles wat je nodig hebt is internet! Benieuwd hoe jij je in kan zetten voor de olifanten? Wij zetten het voor je op een rijtje!
13 augustus 2019
In Azië leven duizenden olifanten in gevangenschap. Zij lijden dagelijks voor het vermaak van toeristen. Samen met jou beschermen we deze dieren al sinds 2010 tegen het lijden in de toeristenindustrie. Dit doen we op drie manieren:
15 juli 2019
Een olifant in levende lijve zien… wie wil dat eigenlijk niet? In veel landen in Afrika en Azië kun je het geluk hebben om deze majestueuze dieren te bewonderen. Bekijk ze in het wild of anders bij een opvang. We geven je zes tips om een goede olifantenopvang te beoordelen.
27 juni 2019
Olifanten, koala’s, luiaards, of misschien wel tijgers; lokale diersoorten spotten op vakantie is een geweldige belevenis. Als het niet mogelijk is om deze dieren in het wild te zien, is een goede opvang een mooi alternatief. Maar hoe weet je welke opvang diervriendelijk is?
13 juni 2019
Dat luiaards langzaam zijn, de hele dag in bomen hangen en gewoon ontzettend schattig zijn, weten we natuurlijk allemaal. Maar er schuilt veel meer achter dit dier, dan enkel dat relaxte karakter. Wij zetten 10 bijzondere feitjes voor je op een rijtje!
08 maart 2019
Wereldwijd leven duizenden zeezoogdieren, voornamelijk dolfijnen, in gevangenschap. Elk jaar worden weer meer dieren uit het wild gevangen en verkocht, of gefokt om dolfinaria te bevoorraden. Dat blijkt uit het nieuwe rapport dat we maakten samen met het Animal Welfare Institute (AWI).
28 februari 2019
Vandaag lanceerden we onze #Promise4Widlife: een belofte om artiesten te inspireren om te helpen bij de bescherming van wilde dieren. We roepen artiesten op deze belofte te delen, als signaal dat ze geen gevangen wilde dieren in videoclips en bij optredens meer zullen gebruiken.