Doneren en winnen!

De Wereld Dieren Loterij is een nieuwe loterij voor dieren. De loterij wordt georganiseerd om extra aandacht te vragen voor de campagne “Wildlife. Not entertainers.” Ruim een half miljoen wilde dieren worden voor het toerisme misbruikt en mishandeld. Vaak worden zij als jong bij hun moeder al weggehaald. Tijdens het africhten worden de dieren fysiek en psychisch zo mishandeld, dat ze een toerist op hun rug toelaten voor een rit, trucjes opvoeren of poseren voor vakantiekiekjes. Ze worden de rest van hun leven vastgeketend of in kooien gehouden. World Animal Protection zet zich overal ter wereld in om wilde dieren in het wild te houden. Waar ze horen.

Help de dieren met jouw lot

Door een lot te kopen bij de Wereld Dieren Loterij help je wilde dieren zoals tijgers, leeuwen en olifanten en andere dieren die worden misbruikt. Samen met de spelers van de Wereld Dieren Loterij gaan we deze wrede attracties terugdringen. De netto inkomsten hiervan worden besteed aan het beschermen van alle dieren wereldwijd.

Een lot van de Wereld Dieren Loterij kost 12 euro. Maar met 1 lot doe je automatisch 12 trekkingen mee. Je betaalt dus maar 1 euro per trekking! Hiermee steun je onder andere de campagne “Wildlife - Not Entertainers.” én maak je als speler tevens kans op vele gesponsorde prijzen, zoals luxe koffers, TV’s, mooie pennen en diverse geldprijzen.

Gegarandeerd prijs

Elke speler krijgt gegarandeerd een prijs: een Hotel Card ter waarde van € 39,95, waarmee je in meer dan 1000 hotels terecht kan!

Op dierendag, 4 oktober 2016, wordt de winnaar bekend gemaakt van de hoofdprijs!

Deel het met de rest van de wereld:

WhatsApp