expedia group, meeting, dolfijnen

In gesprek met Expedia Group

Nieuws

Tot nu toe hebben meer dan 200.000 mensen over de hele wereld hun handtekening gezet, om te zorgen dat Expedia Group stopt met de kaartverkoop van dolfijnenattracties. De reisorganisatie profiteert van dolfijnenleed en daarom gingen wij, met jullie handtekeningen langs bij het Londense kantoor.

Tijdens het gesprek met Expedia Group hebben we alle tot nu toe verzamelde handtekeningen getoond. We zijn blij met jullie ongelooflijke steun om ervoor te zorgen dat dolfijnenattracties uit het aanbod van reisorganisaties worden geschrapt! Helaas is Expedia Group nog niet klaar om dolfijnenattracties uit hun aanbod te schrappen. Het goede nieuws is wel dat ze bereid zijn om met ons te blijven praten:

De laatste generatie

Het is belangrijker dan ooit dat we campagne blijven voeren om een van 's werelds grootste reisorganisaties in te laten zien dat dit de laatste generatie dolfijnen in gevangenschap moet zijn. Help ons om druk op Expedia Group te houden. Heb je nog niet getekend? Jouw handtekening maakt het verschil voor dolfijnen.

Teken de petitie!

olifant aan ketting

Doneer voor wilde dieren

dolfijn_in_gevangenschap_-_world_animal_protection

Fokverbod voor dolfijnen

Dolfijnen in de zee

Dolfijnen in gevangenschap

Meer over