Laura (24) vroeg donaties als cadeau

02/05/2018

Laura vierde haar 24ste verjaardag op een speciale manier; ze wilde geen cadeaus van haar vrienden en familie, maar donaties om dieren wereldwijd een beter leven te geven.

Net zoals veel van onze supporters heeft Laura, al zo lang ze zich kan herinneren, een warm hart voor dieren: ‘Thuis hadden we altijd huisdieren. In mijn geboorteland, Colombia, zijn veel dieren die geen thuis hebben. Ik vond het altijd heel erg om dieren te zien rondlopen op straat. Achtergelaten of geboren zonder veilig thuis; ik wilde ze graag helpen om een nieuw huis te vinden. Later heb ik in Sri Lanka en Oeganda gewoond waar ik veel dieren in het wild in hun natuurlijke omgeving heb gezien; geweldig! Die sterke band met dieren groeide verder en daarom wil ik nog steeds iets doen om ze te helpen.’

Laura (24) is van jongs af aan al gek op dieren. Dierenleed in de toeristenindustrie

Inmiddels woont Laura in Nederland. Ze volgde eerst de Hotelschool in Den Haag en werkt nu als restaurantmanager in Amsterdam. Vorig jaar kwam ze in aanraking met World Animal Protection, via de campagne The Bigger Picture, met het doel het dierenleed in de toeristenindustrie te stoppen.

Een gorilla die Laura tegenkwam tijdens een trekking in Oeganda.Verjaardagsdonaties

Voor haar 24ste verjaardag wilde ze iets terug doen voor dieren. Daarom vroeg ze geen cadeaus, maar donaties. Via de website geef.nl maakte ze een actie aan om zo op een eenvoudige manier geId in te zamelen. Haar vrienden en familie reageerden enthousiast en doneerden gezamenlijk € 300,-. ‘Het is mijn missie vanaf nu elk jaar iets te laten zien van mijn passie voor alle levende wezens en dus ook voor de dieren’.

Wil je zelf ook iets voor dieren betekenen, iets groters dan jezelf? 

 

Organiseer je eigen een actie