Grisha

Adopteer een dier

Wilde dieren zoals beren en olifanten worden enorm misbruikt voor menselijk vermaak. Olifanten worden mishandeld zodat toeristen ze kunnen berijden of wassen. Beren zitten jarenlang vast in kleine kooien bij hotels, restaurants of zelfs tankstations. Ze lijden hier vreselijk en krijgen niet genoeg voedsel of verzorging.

Helaas kunnen deze dieren nadat ze gered zijn niet meer veilig terugkeren naar het wild. Daarom steunen we diervriendelijke opvangplekken. Maar deze opvangplekken in stand houden brengt enorme kosten met zich mee. Jij kunt geredde dieren helpen door een olifant of een beer te adopteren en er zo voor te zorgen dat er voldoende voedsel en verzorging voor je adoptiedier beschikbaar is.

Adopteer een olifant

Helaas kunnen deze dieren nadat ze gered zijn niet meer veilig terugkeren naar het wild. Daarom steunen we olifantvriendelijke opvangplekken. Maar zulke opvangplekken in stand houden brengt enorme kosten met zich mee. Help deze olifanten door er een te adopteren.

Adopteer een beer

Opvangplekken in stand houden brengt enorme kosten met zich mee. Jij kunt geredde beren helpen door een beer te adopteren en er zo voor te zorgen dat er voldoende voedsel en verzorging voor je beer beschikbaar is.