Doneer nu

Help de dieren met een eenmalige of structurele donatie aan World Animal Protection.

Wereldwijd zijn dieren het slachtoffer van rampen, verwaarlozing of mishandeling. Ze worden gezien als product, gebruikt ter vermaak of simpelweg genegeerd. Wil jij deze dieren helpen? 

Uit angst voor rabiës worden honden in Afrikaanse en Aziatische landen massaal afgemaakt door de bevolking. Help ons door een vaccinatie te doneren.

Ons noodhulpteam helpt met dringende medische zorg, het leveren van voedsel, het evacueren van dieren in nood en het hereniging van dieren met hun eigenaars bij rampen. Help jij ons noodhulpteam, zodat zij dieren kunnen helpen tijdens rampen?

Wilde dieren lijden levenslang voor toeristisch vermaak. Help samen met ons een eind te maken aan het leed van wilde dieren in de toeristische entertainmentindustrie.

SMS PROTECT naar 4333 en doneer eenmalig €3.

Met een periodieke schenking help je meer dieren in nood. Je kunt namelijk het volledige bedrag aftrekken van de belasting. Zo help je meer dieren voor hetzelfde geld!

Met een grote gift kun je extra veel betekenen voor dieren. We vinden het dan ook belangrijk dat jouw dromen en idealen aansluiten bij de bestemming van je gift.