Varkentje met snuitje naar de camera

Grote gift

Met een grote gift kun je extra veel betekenen voor dieren. Bijvoorbeeld dieren die het slachtoffer zijn van verwaarlozing, mishandeling of uitbuiting. World Animal Protection kan het verschil blijven maken dankzij ruimhartige giften van supporters. We vinden het dan ook belangrijk dat jouw dromen en idealen aansluiten bij de bestemming van je gift.

Een wereld zonder wreedheid tegen dieren, daar werken we hard aan. Dit doen we vanuit vier thema’s: wilde dieren (zoals olifanten en beren), dieren in gemeenschappen (honden), dieren in de veehouderij (koeien, varkens en kippen) en dieren getroffen door natuurrampen. We geven voorlichting en lobbyen voor betere wetten en regels. Je kunt hier meer lezen over hoe we, samen met vele supporters, dieren wereldwijd beschermen.

Samen met jou gaan we graag op zoek naar een project, programma of campagne die bij jouw persoonlijke wensen en doelstellingen past. Natuurlijk houden we je dan op de hoogte van de voortgang en resultaten van het gekozen werk.

Een greep uit onze resultaten

Met steun van dierenvrienden zoals jij hebben we al veel bereikt voor miljoenen dieren wereldwijd. Zo vaccineerden we honderdduizenden honden tegen hondsdolheid en werd door onze jarenlange inspanningen het berendansen afgeschaft in landen als Turkije, Griekenland en India. Ook hielpen we talloze dieren in rampsituaties, zoals na cycloon Pam en bijna alle Nederlandse reisorganisaties stopten met het aanbieden van olifantenritten na onze campagne ‘stap van de olifant af’. Hier zijn we dan ook enorm trots op! Samen streven we naar een betere wereld voor dieren!

Erika Frey

Neem gerust contact op

Onze relatiemanager Erika Frey gaat graag met je in gesprek over hoe jij en World Animal Protection samen kunnen opkomen voor dieren wereldwijd.

Erika Frey
Relatiemanager Bijzondere Giften
Telefoon: +31 (0)6 18415829
E-mail: erikafrey@worldanimalprotection.nl