Kalkje met persoon ernaast

Help met een donatie

Help de dieren met een eenmalige of structurele donatie. Wil je graag doneren zonder je gegevens achter te laten? Doneer nu heel makkelijk via een Tikkie.

Doneer met een Tikkie

Word donateur

Wereldwijd zijn dieren het slachtoffer van rampen, verwaarlozing of mishandeling. Ze worden gezien als product, gebruikt ter vermaak of simpelweg genegeerd. Wil jij deze dieren helpen met een vast bedrag per maand?

Doe een gift

Met jouw eenmalige gift help je samen met ons een eind te maken aan het leed van dieren. Jij bepaalt hoe groot je gift is.

Schenk met belastingvoordeel

Met een periodieke schenking help je meer dieren in nood, zonder dat het je één euro extra kost. Je kunt namelijk het volledige bedrag aftrekken van de belasting. Zo help je meer dieren voor hetzelfde geld!

Grote gift

Met een grote gift kun je extra veel betekenen voor dieren. Bijvoorbeeld dieren die het slachtoffer zijn van verwaarlozing, mishandeling of uitbuiting. World Animal Protection kan het verschil blijven maken dankzij ruimhartige giften van supporters. We vinden het dan ook belangrijk dat jouw dromen en idealen aansluiten bij de bestemming van je gift.