Biggetje in de armen van persoon met World Animal Protection

Varkens, koeien en kippen verdienen een leven zonder pijn en leed

Over de hele wereld leven 40 miljard varkens, koeien en kippen in de intensieve veehouderij. Zij zullen nooit gras of stro onder hun pootjes voelen en nooit het daglicht zien.

Ze leven alleen in een kooi, of samen in een megastal, ervaren stress en lopen verwondingen op. Deze dieren hebben jouw steun nodig! Help jij mee? 

  • Met € 5 per maand help je mee om misstanden in de vee-industrie bloot te leggen door undercoverwerk en het publiceren van rapporten publiceren 
  • Met € 10 per maand overtuig je financiële instellingen om te stoppen met investeren in dierenleed en in te zetten op diervriendelijke, duurzame alternatieven 
  • Met € 25 per maand help je om met onze campagnes een breder publiek te bereiken en mensen te informeren over misstanden in de vee-industrie. Met meer mensen achter ons kunnen we nog meer bereiken bij de bedrijven die moeten veranderen.

Samen met overheden, gemeenschappen, bedrijven, andere goede doelen en met jou komen we tot duurzame oplossingen, om nu én in de toekomst dieren wereldwijd te kunnen beschermen. Zo maken we samen het verschil voor grote aantallen dierenlevens. Voor altijd. Doe je mee?