Hong op straat

Steun als bedrijf

Wereldwijd verdienen dieren onze bescherming. Samen met je medewerkers kun je World Animal Protection helpen om hieraan bij te dragen! Je kunt jullie betrokkenheid bij het welzijn van dieren op verschillende manieren laten zien:

Doneer als bedrijf

Samen met overheden, gemeenschappen, bedrijven, andere NGO’s en met jou komen we tot duurzame oplossingen, om nu én in de toekomst dieren wereldwijd te kunnen beschermen. Zo pakken we dierenleed groots aan. Help je mee met je bedrijf?

Word World Animal Protection Business Partner

Gaan onderwerpen als dierenwelzijn, klimaat en biodiversiteit jullie aan het hart? Als je geeft om het wel en wee van de planeet en verder invulling wilt geven aan jullie Corporate Social Responsibility, word dan World Animal Protection Business Partner. Samen zetten we ons in voor een goed leven voor dieren en een betere wereld.

Kom in actie met collega's

Als bedrijf kun je een (jaarlijkse) actie starten om geld op te halen voor World Animal Protection. Doe met een bedrijfsteam mee aan een wandel-, hardloop- of fietsevenement! Of vraag voor jullie jubileumfeest geen cadeaus maar een bijdrage aan dierenwelzijn.