Adopteer een beer

Help beren als Bolik

Veel beren zoals Bolik hebben een wreed leven achter de rug. Als kleine welpjes weggerukt bij hun familie, bruut getraind en ingezet voor menselijk vermaak. Jij kan helpen en hen de verzorging bieden die ze nodig hebben.  

Vul hieronder je gegevens in en laat beren als Bolik weer écht beer zijn:  

Toch liever een beer adopteren? Dat kan hier

Geredde beren kunnen helaas vaak niet meer veilig terugkeren naar het wild. Daarom hebben we samen met onze partners berenopvang Libearty gebouwd, waar ze weer écht beer kunnen zijn. Maar dan wel met de nodige zorg. 

Opvangplekken in stand houden brengt enorme kosten met zich mee. In Libearty wonen meer dan 120 beren die allemaal voeding, zorg en vaak medicatie nodig hebben. Met jouw donatie help je deze beren en geef je hen een vrij, ontspannen leven.

Wat doet World Animal Protection verder met jouw steun om dieren te beschermen?

In verschillende delen van de wereld worden dieren gevangen en misbruikt, met als enig doel mensen te vermaken of genezen. Zo worden beren ingezet in beer-hondengevechten en dansshows of wordt hun gal gebruikt voor traditionele medicijnen. Anderen worden op openbare plaatsen gehouden, om klanten aan te trekken en te vermaken. 

Samen met partners redden we dieren, en worden ze naar een opvangplek gebracht. Ook voeren we campagne tegen de berengalindustrie, en werken we samen met overheden om in Azië een einde te maken aan het gebruik van beren voor medicijnen. En we werken eraan om de cyclus van wreedheid voor vele andere dieren die wereldwijd lijden te doorbreken. Met jouw hulp kunnen we deze industrie voorgoed veranderen!