Campagne op Schiphol: diervriendelijk op reis!

28/07/2017

Deze week is de drukste week op Schiphol. En daarom zijn wij deze hele week bij vertrekhal 2 te vinden met een duidelijke boodschap: reizigers, ga diervriendelijk op reis!

Samen met Stichting Spots en Stichting Aap roepen we reizigers deze hele week, van maandag 24 juli tot maandag 31 juli, op om diervriendelijke op vakantie te gaan. We vragen toeristen om geen olifantenritten te maken, niet te knuffelen met leeuwenwelpjes en niet op de foto te gaan met aapjes tijdens de vakantie.

Dit doen we met banners op het digitale scherm in vertrekhal 2. Deze week reizen dagelijks ruim 200.000 mensen via luchthaven Schiphol. Veel van deze reizigers zijn onderweg naar een tropische vakantiebestemming en zullen daar in aanraking komen met wrede attracties met wilde dieren. Door deze mensen aan het denken te zetten over de inzet van wilde dieren ter vermaak van toeristen, willen we voorkomen dat wilde dieren lijden, enkel voor ons vermaak.

De verschillende boodschappen worden elk om de beurt enkele minuten getoond

Open de ogen van toeristen!

Maar ook jij kunt helpen de ogen van onwetende toeristen te openen. Dagelijks plaatsen toeristen namelijk duizenden foto's van vermaak met wilde dieren. Zij zijn zich niet bewust van het leed dat achter deze foto's schuilt. De dieren worden namelijk van jongs af aan fysiek en geestelijk mishandeld, enkel om toeristen te vermaken. Rapporteer een ongepaste foto met wilde dieren en open de ogen van onwetende toeristen!

Zege voor onze zuivelcampagne in India!

koeien india

Zo’n 400.000 melkkoeien en buffels in India gaan een beter leven tegemoet. Een van India’s grootste zuivelbedrijven, Kwality Dairy India, heeft zich namelijk...