Kom in actie voor dieren in de vlammenzee van Brazilië!

Jaguars, reuzenmiereneters en ara’s: het zijn de iconische wilde dieren van Brazilië. Op dit moment worden ze ernstig bedreigd door de gruwelijke bosbranden die plaatsvinden in de Cerrado en Pantanal. Grote delen leefgebied van deze wilde dieren verdwijnen in een huiveringwekkend en ongekend tempo. Zonder onze noodhulp overleven ze niet.

Met jouw donatie kunnen we deze wilde dieren uit de branden redden. Jouw steun zorgt ervoor dat we samen met lokale partners dieren naar een veilig gebied kunnen transporteren, ze medische zorg kunnen bieden, en ze voedsel en water kunnen geven. We helpen gewonde dieren herstellen en zorgen ervoor dat de dieren veilig kunnen terugkeren naar het wild. We hebben je hulp dringend nodig om de dieren deze zorg te bieden.

Vul hieronder je gegevens in

De grote boosdoener

De verwoestende vlammen zijn helaas geen toeval. Veel van de branden zijn opzettelijk gesticht door de vee-industrie. Deze industrie maakt uitgestrekte ongerepte gebieden met de grond gelijk om veevoergewassen te verbouwen en het lijden van miljarden veedieren in stand te houden. Het is één van de grootste wereldwijde bedreigingen voor dieren en onze planeet.

Met jouw steun help je niet alleen wilde dieren en hun leefgebied te redden van de branden, ook help je ons om de opmars van de vee-industrie te stoppen en het onnodig lijden van miljarden dieren in de toekomst te voorkomen. Zo draag je bij aan een betere toekomst voor álle dieren.