2 grijze papagaaien close-up in beeld.

Diervriendelijk leven

Door ons te steunen help je dieren wereldwijd. Maar natuurlijk kun je in je dagelijkse leven direct bijdragen aan dierenwelzijn. Lees meer over wat jij zelf kunt doen voor een diervriendelijk leven. 

Diervriendelijke boodschappen boodschappenkar

Diervriendelijke boodschappen

ls dierenvriend wil je zo diervriendelijk mogelijk boodschappen doen. Maar hoe? Vraag hier je persoonlijke actieplan aan.

Diervriendelijk eten

Van keurmerken tot tips om dierlijke ingrediënten te vervangen: bekijk onze tips voor een diervriendelijk voedingspatroon.

Webshop

Shop bij World Animal Protection. Voor jezelf, of voor een andere dierenliefhebber. Met jouw aankoop steun je ons werk voor dieren in de veehouderij en dieren in het wild. Mooi meegenomen!

Diervriendelijk reizen

Hoe zorg je er nu voor dat je écht diervriendelijk reist? Download de gratis gids met tips en tricks voor een onvergetelijk avontuur.

Diervriendelijke geldzaken

Doe jij al diervriendelijke en duurzame geldzaken? Het is belangrijk om te voorkomen dat het geld van jouw spaarrekening ernstig dierenleed in de industriële veehouderij financiert. Met deze tips zorg je ervoor dat jouw geldzaken diervriendelijk zijn.

Varken

Reisquiz

Achter attracties met wilde dieren gaat veel dierenleed schuil. Hoe diervriendelijk ben jij op reis? Test jezelf in onze reisquiz.

Diervriendelijk schoonmaken

Wist je dat je al schoonmakend kunt bijdragen aan een betere wereld voor dieren? Lees er meer over!

Diervriendelijke lekkernijen

Maartje Borst en Lisette Kreischer ontwikkelden speciaal voor jou heerlijke, diervriendelijke verjaarsdagstaartrecepten. Je begrijpt: deze feestelijke recepten mag je niet missen!

Help jij mee?

Varkens, koeien en kippen verdienen een leven zonder pijn en leed.