Header biggetje

Maak van jouw diner een Kerstdiernee

Kies tijdens de feestdagen voor een smakelijk Kerstdiernee! Samen met alle dierenliefhebbers gaan we dit jaar voor een diervriendelijke kerst. Een net zo gezellig en feestelijk diner, maar dan ook leuk voor alle dieren. Doe jij ook mee? Met onze feestelijke recepten maak je een diervriendelijk succes van ieder diner.

We hebben vijf menu’s met diervriendelijke kerstrecepten voor je samengesteld. De recepten zijn ontwikkeld door Maartje Borst en Lisette Kreischer. Maartje Borst is vegan chef en runt haar eigen zaak Koffie ende Koeck in Amsterdam, met bijzondere plantaardige lekkernijen. Lisette Kreischer is een van de grondleggers van de vegan-beweging in Nederland. Ze is co-founder van de Dutch Weed Burger en schreef tien succesvolle kookboeken.

Het Easy Peasy menu

Zin in lekker eten, maar niet in het eindeloze kokkerellen? Dan is dit menu iets voor jou! Eenvoudig en toch chique. Doe het dit jaar maar eens lekker rustig aan, verdeel de taken en schuif ontspannen aan deze vredige tafel van plantaardige lekkernijen.

Easy Peasy Menu

Het Feestelijke Familie menu

Verwen al je gezinsleden en jezelf met dit heerlijke feestmenu. De smaken en texturen die in deze recepten naar voren komen zijn vertrouwd en makkelijk verkrijgbaar. Perfect voor kleine en grote families en voor jong en oud, toegankelijk voor iedereen, en bovendien eenvoudig te maken.

Familiemenu

Het Soulful Golden Christmas Party menu

Een gouden menu met eerlijke chocolade en plantaardige ingrediënten.

Golden menu

Het Bourgondische menu

Stoere gerechten en diepe smaken kleuren dit Bourgondische menu. Met een beetje mentaliteit en een dosis lef creëer je met dit menu voor alle lekkerbekken een wel heel goede kersttafel, vrij van dier en rijk aan plant.

Bourgondisch menu

Het Rokerige menu

Dit rokerige menu is als een smaakbom die in je mond uiteen spat! Door in de menu-items een rokerig element aan te brengen smaakt het meteen heerlijk hartig, oers, chique en kerstig. Vooral geschikt voor de culinaire lekkerbekken of zij die zin hebben om de mouwen op te stropen in de keuken.

Rokerig menu

Kekke Dierenvriend Koekjes

Heb je na al dat lekkers zin in iets zoets? Maak dan onze Kekke Dierenvriend Koekjes! Beestachtig lekker, maar inderdaad: zonder beest. Leuk om met kinderen te maken en heerlijk als ouderwets koekje bij de koffie of thee. Plantaardig, diervriendelijk en om van te smullen. 

Koekjes

Wil je graag meer voor dieren betekenen?

Fijn! Bekijk op welke manier jij dieren kunt hulpen.