kip

Samen met Nestlé voor betere dierenlevens

Nieuws

We zijn blij te kunnen melden dat we een wereldwijd samenwerkingsverband hebben gesloten met een van de grootste voedselproducenten: Nestlé. Dit geeft ons een fantastische kans om de levens van miljoenen boerderijdieren over de hele wereld te verbeteren.

Nestlé heeft toegezegd ervoor te willen zorgen dat in haar wereldwijde voedselketens en in alle sectoren van haar productie goede dierenwelzijnsnormen worden gehanteerd. Samen kunnen we de deskundigheid van Nestlé op het terrein van dierenbescherming bevorderen als belangrijk onderdeel van haar Verantwoorde Inkoop Strategie (Responsible Sourcing Strategy).



Onze doelstelling is om te zorgen voor het hoogst mogelijke niveau van welzijn bij het houden en verzorgen van de miljoenen dieren in de mondiale voedselproductie. Wij zijn ervan overtuigd dat onze gebundelde krachten een positief effect zullen hebben voor dieren.



Ons partnerschap heeft niet alleen betrekking op Nestlé, het is een luide en duidelijke boodschap aan alle betrokken in de voedingsindustrie: de goede behandeling van dieren moet in het hart van alle bedrijven komen. We zijn van mening dat consumenten dit terecht mogen verwachten van bedrijven die het voedsel voor ons en onze gezinnen produceren.



Dit is een spannende tijd voor ons. Wij kijken ernaar uit om u op de hoogte te houden van de voortgang en de positieve effecten die deze samenwerking zal hebben.

 

Meer over