Resultaten

Samen met onze supporters en donateurs beschermen we dieren, wereldwijd. Wilde dieren, dieren in gemeenschappen, vee en dieren in rampsituaties. We leveren directe (nood)hulp, geven voorlichting en lobbyen voor betere wetten en regels. We werken aan een wereld waarin wreedheid tegen dieren niet meer bestaat!

Met jouw hulp kunnen we het leven van vele dieren wereldwijd blijven verbeteren.

Wat we hebben bereikt

In onze jaarverslagen vind je onze resultaten per jaar. Enkele voorbeelden van wat we met jouw hulp voor dieren hebben kunnen doen:   

Deel het met de rest van de wereld:

WhatsApp

Recente successen

11 september 2019
Woensdag 11 september was de laatste dag van de campagne ‘Stop de Kooien’. Na een jaar lang campagnevoeren hebben meer dan 1,5 miljoen mensen de petitie getekend. Het doel? Een verbod op kooien in de veehouderij.
28 augustus 2019
World Animal Protection is in de prijzen gevallen tijdens de NRC Charity Awards. Samen met studenten Marcelle en Jurriaan ontwikkelden we een advertentie over het leed achter het houden van exotische huisdieren; die advertentie werd bekroond met de publieksprijs!
12 juli 2019
KFC zette deze week een mooie stap om het welzijn van zijn kippen te verbeteren. In Nederland, België, Duitsland, Groot-Brittannië, Ierland en Zweden ondertekent de quick service restaurantketen de 'European Chicken Commitment'.
27 juni 2019
Een historisch moment voor alle dolfijnen en walvisachtigen die in Canada in gevangenschap leven: het land heeft een verbod aangekondigd op het fokken, in gevangenschap houden en tentoonstellen van deze dieren voor vermaak!
01 April 2019
Na onze gezamenlijke oproep aan luchtvaartmaatschappij Turkish Airlines om te stoppen met het gruweltransport van papegaaien, zit er schot in de zaak! Wereldwijd tekenden 188.099 mensen de petitie en... met resultaat. We zijn in gesprek met de luchtvaartmaatschappij om tot een oplossing te komen.
28 maart 2019
De Eerlijke Bankwijzer voert al tien jaar actie om banken te verduurzamen. Banken beschikken over veel financiële middelen en kunnen een wereld van verschil maken voor dieren, mensen en het milieu. De Eerlijke Bankwijzer motiveert ze daartoe, en met succes!
28 februari 2019
Vandaag lanceerden we onze #Promise4Widlife: een belofte om artiesten te inspireren om te helpen bij de bescherming van wilde dieren. We roepen artiesten op deze belofte te delen, als signaal dat ze geen gevangen wilde dieren in videoclips en bij optredens meer zullen gebruiken.
16 januari 2019
Een jaar vol successen voor dieren ligt achter ons. Wat we allemaal hebben bereikt in 2018? Van reddingsacties voor beren tot grote aantallen handtekeningen voor petities en van vaccinaties tegen hondsdolheid tot noodhulp tijdens rampen.
Impact meting en evaluatie
Media