Petitie: Stop de kooien

Met een simpele actie kun jij helpen het leven van 360 miljoen dieren te verbeteren. Teken de petitie voor een Europees verbod op kooien in de vee-industrie.

Jaarlijks zitten meer dan 360 miljoen konijnen, moedervarkens, eenden, kippen en andere dieren in de Europese vee-industrie opgesloten in kooien. Voor hun vlees, eieren of om mee te fokken voor de industrie. 

Dit moet veranderen. Vind jij dat ook? Teken dan hieronder de petitie. Help mee het leven van deze dieren te verbeteren. Een verbod op kooien kan een mooie eerste stap zijn, op weg naar een wereld waarin wreedheden tegen dieren niet meer bestaan. 

Let op: er worden meer gegevens van je gevraagd dan je wellicht gewend bent. Deze gegevens zijn niet beschikbaar voor ons als organisatie. De Europese Commissie heeft deze gegevens nodig om te controleren of de handtekening van een bestaande Europese burger komt. Daarna worden al je gegevens verwijderd. 

Teken hieronder het Europees burgerinitiatief (EBI)

Blijf op de hoogte

Heb je het burgerinitiatief getekend en wil je op een simpele manier op de hoogte blijven van de petitie of andere inspirerende acties voor dieren? Ontvang maandelijks interessante artikelen via e-mail door je gegevens hieronder in te vullen:

Deel het met de rest van de wereld:

WhatsApp