Wat jij kunt doen

"Als je bij toeristische attracties op een wild dier kunt rijden, het mag knuffelen of ermee op de foto kunt gaan, dan is er sprake van dierenmishandeling. Doe het niet!" 

Je kunt de wilde dieren van de wreedheid van toeristische activiteiten beschermen door maatregelen te nemen op je eigen vakantie

Wees een diervriendelijke toerist

Het is eigenlijk heel simpel om wilde dieren te beschermen op vakantie. Download onze tips over hoe je een diervriendelijke toerist kunt zijn.

Je kunt ook helpen door zelf andere toeristen te informeren over dieronvriendelijke attracties, bijvoorbeeld op recensiewebsites. Het WildCRU onderzoek van de Universiteit van Oxford laat zien welke rol TripAdvisor – ’s werelds grootste online recensiewebsite – kan spelen. Tachtig procent van de mensen die een beoordeling achterlaten op TripAdvisor zijn zich niet bewust van de mishandelingen die gepaard gaan met wilde dieren in attracties. We moeten dit veranderen, zodat bezoekers die van dieren houden zich bewust zijn van het dierenleed en eisen dat dit stopt.

Met deze drie simpele stappen kun jij wilde dieren helpen beschermen tijdens je vakantie. 

Boek bij een diervriendelijk reisbureau

We werken samen met reisorganisaties als TUI, FOX Verre Reizen van ANWB en Intrepid Travel die olifantvriendelijke vakanties bieden. Zo hebben al meer dan 200 reisorganisaties toegezegd geen attracties meer te promoten waar olifantenritten en -shows worden aangeboden. Bekijk de lijst met olifantvriendelijke reisorganisaties en vind de juiste voor jouw vakantie.

>>Lees het laatste nieuws over de campagne

 

Credits Foto's: iStock. by Getty Images

Doneer vandaag nog

Doneer vandaag nog om ons te helpen door te gaan met het beschermen van dieren wereldwijd. Dankjewel!

 

Join the movement

Door samen te werken kunnen we het leed van wilde dieren in de naam van entertainment stoppen.

Deel het met de rest van de wereld:

WhatsApp