Adopteer een beer Bolik bedankt

Veelgestelde vragen over adopteren van een beer

Wat houdt een adoptie in?

Ons Adopteer een beer-programma is een unieke manier om je dichter bij ons werk en de dieren te brengen. 

  • Adopteer een beer en zorg ervoor dat er voldoende voedsel en verzorging voor je beer beschikbaar is 
  • Een gepersonaliseerd berencertificaat 
  • Updates over je geadopteerde beer per mail 
  • Uitnodigingen voor speciale evenementen waar je meer te weten kunt komen over ons werk voor dieren wereldwijd 
  • Gratis abonnement op ons driejaarlijkse Werelddier magazine, verzonden per post
Hoe ontvang ik updates over mijn geadopteerde beer?

Om ervoor te zorgen dat je onze mails ontvangt, is het belangrijk dat je ons hier via het inschrijvingsformulier toestemming voor geeft. Ben je dit vergeten of is dit niet gelukt? Neem dan contact met ons op en geef aan dat je graag per mail updates over je beer ontvangt. Je kunt ons per mail bereiken via info@worldanimalprotection.nl, of neem tijdens kantooruren telefonisch contact op via 088-2680000. 

Heeft elke beer meer dan één adoptant?

Ja. Om voor blijvende verandering voor de beren te zorgen, kunnen we de adoptie niet tot slechts één persoon per beer beperken. We vertrouwen op de genereuze steun van de Beer Adoptant en andere supporters om onze campagnes voor dieren te financieren. 

Om voor blijvende verandering voor de beren te zorgen, kunnen we de adoptie niet tot slechts één persoon per beer beperken. Diervriendelijke opvangplekken in stand houden brengt enorme kosten met zich mee. In Libearty wonen, naast Bolik, Grisha en Jean, zo'n 80 beren die ook allemaal voeding en vaak medicatie nodig hebben. Veel van de beren hebben helaas nooit geleerd om een winterslaap te houden, waardoor ze ook in de koude maanden genoeg moeten eten om warm te blijven.

Wie zijn de beren in het berenadoptieplan?

Jean, Grisha en Bolik wonen in berenopvang Libearty. Dat is een berenopvang in Roemenië die we, samen met dierenorganisatie AMP, heeft opgericht en nog steeds ondersteunt. Libearty deelt dezelfde waarden als ons als het gaat om beervriendelijk zijn. Deze locatie werkt met ons samen om een einde te maken aan het lijden van beren in gevangenschap. Benieuwd naar de opvang? Kijk hier de livestream!

Hoelang duurt mijn adoptie?

Er is geen einddatum aan je adoptie verbonden. We vertrouwen op onze supporters om ons essentiële werk voor beren voort te zetten. Moet je je donatie onverhoopt stopzetten? Neem dan contact met ons op per mail via info@worldanimalprotection.nl, of neem tijdens kantooruren telefonisch contact op via 088-2680000.

Wanneer wordt mijn donatie geïncasseerd?

Je eerste donatie wordt in mindering gebracht zodra je je voor het programma aanmeldt. Daarna volgt de incassering aan het eind van iedere maand. Je kan de komende incassodata hier vinden.

Hoe worden mijn donaties besteed?

Naast onze steun aan Libearty zetten we ons in om een einde te maken aan het leed van beren wereldwijd. Naast beren in Roemenië helpen we ook galberen in Oost- en Zuidoost-Azië en zetten we ons in voor beren in Pakistan. Als Beren Adoptant help je niet alleen de benarde situatie van beren in gevangenschap te verbeteren, je steun heeft ook impact op de vele andere dieren die wereldwijd lijden. Zo zetten we ons ook in voor andere wilde dieren die vastzitten in de toeristische industrie, zoals olifanten. En we strijden tegen het leed van dieren in de vee-industrie.

Hoe wijzig ik mijn contactgegevens?

Je kunt je contactgegevens wijzigen door contact met ons op te nemen per mail via info@worldanimalprotection.nl, of neem tijdens kantooruren telefonisch contact op via 088-2680000.

Hoe kan ik jullie werk nog meer steunen?

Er zijn veel andere manieren waarop je ons werk kunt steunen:

Als supporter van World Animal Protection houden we je op de hoogte van onze lopende campagnes en mogelijkheden om nog meer dieren te helpen.

Kan ik een beer cadeau doen?

Wat leuk dat je een adoptie cadeau wilt doen. We zijn bezig om hier een speciale pagina voor te maken, maar die is nog niet klaar. Natuurlijk kun je wel een adoptie regelen en dit cadeau doen. Stuur hiervoor een mail naarinfo@worldanimalprotection.nl, of neem tijdens kantooruren telefonisch contact op via 088-2680000.

Grisha

Bolik, Grisha of Jean een goed leven geven?

Adopteer een beer